Tarief en vergoeding

Tarieven en vergoedingenpraktijk Bermonde, Barbara Schutte


een behandeling van een uur (tot vijf kwartier) : 70 euroDe praktijk van Barbara Schutte is  o.a. aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG.

Dit betekent dat u een (gedeeltelijke) vergoeding kan krijgen van uw zorgverzekeraar mits u een aanvullende verzekering heeft afgesloten die natuurgeneeskunde vergoedt.


Belangrijk

De term natuurgeneeskunde wordt door zorgverzekeraars verschillend gezien en gebruikt. Het kan daarom voorkomen dat bepaalde vakgebieden/prestatiecodes niet worden vergoed door de zorgverzekeraar.

Neem altijd contact op met de zorgverzekeraar voor de exacte voorwaarden, zeker als je overweegt een overstap te maken naar een bepaalde verzekeraar.


Vraag bij uw zorgverzekeraar of vergoeding mogelijk is van een  natuurgeneeskundige behandeling door een bij de VBAG aangesloten therapeut met A-status. De prestatiecodes  zijn: 

craniosacraal therapie: 24601 en Tuina massage: 24105

24005: behandeling overige natuurgeneeskunde

Mijn AGB-code zijn: zorgverlener 90032726: praktijk 90(0)11660. (B.B. Schutte)praktijk Schutteshof, gerda Schutte-mensink:


65 euro per behandeling van een uur.


De praktijk van Gerda Schutte-Mensink is per 1 oktober 2016 niet meer aangesloten en dus komen de behandelingen niet meer in aanmerking voor vergoeding.

Betaling


Behandeling op afspraak en tegen contante betaling of betaling met smart-pin.


Bij het niet nakomen van de afspraak, wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.